Katarina verstaat haar vak!! Ze heeft mij niet alleen meer inzicht gegeven in mijzelf, ik weet nu waar mijn kracht ligt, wat ik kan en wat mij gelukkig maakt! Ze heeft mijn ogen geopend en ik sta nu veel dichter bij mijzelf… Ik kan dit iedereen aanbevelen en zou het zo weer overdoen!

Patricia Leidekker

Katarina is een prettige persoonlijkheid, stelt je op je gemak, maar weet tevens in een gesprek feilloos tot de kern door te dringen.
Ze laat je zelf echt nadenken over je dilemma’s, etc. èn, wat natuurlijk heel belangrijk is, je ook zelf (met het aanreiken van “tools”) tot verhelderende antwoorden/beslissingen komen.
Het heeft mij veel goede inzichten in mezelf gegeven.

Edith Berendsen

Katarina is een hele fijne gesprekspartner. Open, luchtig, geïnteresseerd, goed in het beredeneren en kritisch, waardoor ik op een fijne manier mijn verhaal kwijt kon. Katarina weet voor mij de drempel zo laag te leggen, dat er geen ongemakkelijke sfeer ontstaat. Deze prettige, open sfeer heeft bijgedragen aan een ‘vertrouwd’ gevoel waardoor ik mezelf opener heb opgesteld dan ik van mezelf gewend ben.

Morad B.