SLIM Subsidie
SLIM geregeld de toekomst in!

Jouw mkb-bedrijf toekomst-proof maken?

Slim Subsidie
SLIM geregeld de toekomst in!

Jouw mkb-bedrijf toekomst-proof maken?

Om als mkb-bedrijf succesvol te blijven,
moet je je constant blijven ontwikkelen.

Maar doen jouw medewerkers dat ook? Zijn ze klaar voor veranderingen? Beschikken ze over de kennis en vaardigheden die ze in de toekomst nodig hebben?

Ben je ondernemer in het mkb en wil je graag investeren in de ontwikkeling van je medewerkers, maar heb je de tijd en het budget er niet voor? Dan is dit de oplossing voor jou. Met support van de SLIM-subsidie ondersteunt 4SeasonsCoaching mkb-bedrijven die willen werken aan de ontwikkeling van medewerkers.

Wat is de
SLIM-subsidie?

SLIM is een subsidieregeling dat beschikbaar wordt gesteld voor initiatieven gericht op stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb. De SLIM-regeling geldt ook voor grote ondernemingen in de landbouw, horeca en recreatiesector.

Als mkb- bedrijf kun je subsidie aanvragen bij de Rijksoverheid voor het stimuleren van leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie. Per bedrijf bedraagt de subsidie maximaal 24.999-, Voor samenwerkingsverbanden bedraagt de subsidie maximaal 500.000. Raadpleeg voor meer informatie over de SLIM-subsidie de website van de Rijksoverheid.

Voor wie is SLIM-regeling bedoeld?

Deze subsidieregeling is bedoeld voor drie groepen aanvragers:

 • Individuele mkb-ondernemingen;
 • Samenwerkingsverbanden in het mkb;
 • Grootbedrijven uit de sectoren landbouw, horeca en recreatie.

Wat kun je met SLIM-subsidie doen?

SLIM-subsidie kan aangevraagd worden voor allerlei initiatieven gericht op leren en ontwikkelen. Te denken valt aan;

 • Ontwikkel-, leer- en scholingsbehoeften in beeld brengen;
 • Opleidingsbehoeften in kaart te brengen en/of het laten ontwikkelen van loopbaanadviezen voor werknemers;
 • Leren en ontwikkelen van kennis, vaardigheden en beroepshouding verankeren in de bedrijfsvoering;
 • Een praktijkleerplaats bieden aan een beroepsopleiding in de derde leerweg.

Maak jouw mkb-bedrijf toekomst-proof met de SLIM subsidie.

  Laten we kennismaken.

  Wat kan dit voor jouw bedrijf betekenen?

  4SeasonsCoahing gelooft in levenslang leren. Elke organisatie is gebaat bij gekwalificeerde, gemotiveerde en gezonde medewerkers, voor nu en in de toekomst. Het komt erop neer dat medewerkers die vitaal, vakkundig, bezield en in balans zijn, hun eigen ambities, en die van de organisatie, waar maken. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. Om medewerkers te stimuleren zich te ontwikkelen, zelf de regie en verantwoordelijkheid te nemen over hun werk, is het van belang dat een organisatie een leercultuur creëert. Alleen op deze wijze blijf je als bedrijf flexibel en innovatief.

  Hoe pak je dat gestructureerd aan? Wij maken het graag overzichtelijk voor je. Met een stappenplan om van jouw bedrijf een lerend bedrijf te maken. Dus vergroot je kans op SLIM-subsidie door samen te werken met 4SeasonsCoaching.

  Aandacht voor je personeel en hun ontwikkeling kan echt het verschil maken. Je kunt je onderneming laten groeien, in kwaliteit, maar ook in resultaat. 4SeasonsCoaching wil daar graag aan bijdragen en je hierbij helpen.

  In dit traject kunnen wij jou helpen met deze stappen:

  Leer- en ontwikkelbehoefte, en mogelijkheden van je organisatie, afdeling, en functiegroepen in beeld te brengen;

  Analyse maken van welke aanpak bij jouw bedrijf het meeste baat heeft;

  Begeleiden bij de aanvraag van de SLIM-subsidie;

  Ondersteunen en helpen met het uitvoeren van leer- en ontwikkel plannen binnen je organisatie;

  Helpen het leren binnen je organisatie te verankeren en een leercultuur blijvend te stimuleren.

  Over Katarina Barnak

  Ik ben Katarina oprichtster van 4SeasonsCoaching: Het platform waar persoonlijke groei centraal staat. 4SeasonsCoaching helpt jou om het maximale uit jezelf en je (werk) leven te halen. Na een traject met mij heb jij regie over je eigen leven, je voelt je energievol, voldaan en gelukkig.

  Mijn missie is om jou te helpen de allermooiste versie van jezelf te leren kennen. 4SeasonsCoaching is het startpunt om jouw ware potentie te bevrijden en je dromen waar te maken!

  Wie wil je zijn? Welke dromen wil je realiseren? Als passievolle coach én ervaringsdeskundige is het mijn missie om je daarbij te helpen.

  Zoals gezien in

  Adviesgesprek Aanvragen

  Wil je graag advies over de kansen voor jouw mkb-bedrijf met de SLIM-subsidie?

  Maak dan een afspraak bij 4SeasonsCoaching voor een gratis adviesgesprek waarin je al je vragen kunt stellen en wij je kunnen vertellen wat we voor jou kunnen betekenen.

  Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-27 06 57 15 of vul onderstaand formulier in. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

   Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

   Pin It on Pinterest