Over Katarina

Loopbaancoach, Spreker, Trainer en Schrijver.

Wie wil je zijn? Welke dromen wil je realiseren? Als passievolle coach én  ervaringsdeskundige is het mijn missie om je daarbij te helpen.

Ik heb net als veel cliënten, die bij mij hulp hebben ingeschakeld, op een kruispunt gestaan in mijn leven. Ik vertel je er graag over.

Ook ik wist goed wat ik NIET wilde, maar wat wilde ik wèl?

Niet zo lang geleden stond ik net als jij op een kruispunt in het leven. Ik werkte bij een grote bank en had alles wat mijn hartje begeerde. Een mooi gezin, een prachtig huis, een geweldige baan en financiële vrijheid. Maar van binnen voelde ik me leeg. Eenzaam en onrustig. Jarenlang ging ik met tegenzin naar mijn werk. Ik wist heel goed te vertellen wat ik NIET meer wilde.

Maar wat ik dan wel wilde, dat kon ik helaas niet bedenken.

Ik had continu het gevecht met mijn innerlijke criticus die nooit ophield:
‘je bent het niet waard’
‘je bent niet goed genoeg’
‘je kan het toch niet’.

Ondanks het prachtige (werk) leven die ik voor de buitenwereld leek te hebben, voelde ik me steeds meer gevangen in mezelf. Mijn leven was niet wat het moest zijn. Diep van binnen had ik het gevoel dat er meer voor mij weggelegd was, maar wat dan? De onrust groeide, ik voelde me machteloos en liep compleet vast in mijn (werk) leven.

Tot het moment dat ik niet meer verder kon en mijn lichaam mij in de steek liet.

Ik kreeg een burn-out en stortte letterlijk in elkaar. Ik was teleurgesteld en ongelooflijk bang dat dit niet meer goed zou komen.

Diep van binnen wist ik dat mijn oude leven en mijn baan niet meer bij me paste. Ik wist dat ik op dezelfde manier niet meer verder kon. Ik was het zat om dagelijks wakker te worden met gedachten als “dit kan zo niet langer, maar hoe moet het dan”?

Wat wil ik nu écht?

Het begin van mijn antwoord vond ik toen ik een loopbaantraject ging volgen. Ik had gesprekken met een loopbaancoach en las in die periode ontzettend veel boeken over persoonlijke ontwikkeling.

De gesprekken met de loopbaancoach opende mijn ogen. Door losse puzzelstukjes met elkaar te verbinden kon ik eindelijk inzien wat de rode draad in mijn leven was. Mijn hele studie en werkleven draaide om hard werken en presteren. Het was nooit goed genoeg. Ik vond dit moment confronterend en pijnlijk, maar tegelijkertijd was ik ook dankbaar voor de inzichten en de transformatie.

Trots op waar ik nu sta

Ik ben trots dat ik afscheid heb kunnen nemen van onzekerheid, de pijn en onwetendheid. Het traject dat ik zelf heb doorlopen heeft me veel opgeleverd.

  • Ik weet nu hoe het is om de regie over je loopbaan in eigen hand te hebben;
  • Zelf je eigen koers bepalen en doen waar je echt gelukkig van wordt;
  • Ik haal meer plezier en voldoening uit mijn werk en houd nog genoeg energie over voor mijn gezin!
  • Ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik oprecht gelukkig ben;
  • Ik voel me niet meer gevangen in mezelf, ik leef mijn leven en maak mijn dromen waar.

Daarom weet ik zeker dat dit ook voor jou mogelijk is. Dit gevoel kan jij ook ervaren en ik wil jou daarbij helpen!

Hoe kan mijn levenservaring jou helpen?

Zelfkennis en de inzichten die ik tijdens mijn ontdekkingsreis opgedaan heb heeft mij de kracht en het zelfvertrouwen gegeven om mijn eigen geluk te creëren.

En als ervaringsdeskundige kan ik ook jou helpen om te achterhalen wat jij werkelijk wilt in jouw (werk) leven. Zodat JIJ uiteindelijk energievol, gelukkig en voldaan weer in het leven komt te staan.

Ik ben het bewijs, dat als ik deze transformatie met succes heb doorlopen, en mijn gestelde doelen heb kunnen bereiken, dat jij dit ook kan!  Een ding weet ik zeker… de sleutel van jouw geluk en succes ligt in jouw handen.

Heb je genoeg van je eeuwige getwijfel en gepieker over je loopbaan en wil je gaan voor het ideale werk dat je leven verandert?

Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik help je graag en kijk uit om met je aan de slag te gaan.

“Dans met de angst,
flirt met je hart,
durf te dromen
en maak je leven onweerstaanbaar

– Katarina Barnak

“The wound is the place where the light enters you.”

– Rumi

Heb je vragen?

Of wil je een gratis oriëntatiegesprek inplannen?
Aarzel dan niet en neem contact op.

* Via e-mail spreken we samen een moment af om kort te bellen.

    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

    Pin It on Pinterest