Persoonlijk Gratis Oriëntatiegesprek

We beginnen met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek

Verandering begint met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek van 45 minuten. Dit gesprek is bedoeld om kennis met elkaar te maken en te bespreken wat jouw coachvraag is. Een succesvol coachtraject vraagt om vertrouwen, inzet en betrokkenheid van beide kanten. Je weet na de kennismaking wat je van mij als coach en het coachtraject kunt verwachten. De trajecten die ik begeleid variëren van 6-10 gesprekken van 1,5 uur.

Ontdek wat jouw kracht is en wat jouw verlangens zijn

Aan de hand van persoonlijke gesprekken en huiswerkopdrachten (her) ontdek je wat jouw kracht is en wat jouw verlangens zijn, zodat je zelf richting kunt geven om je doelen te halen.

Vragen als: ‘Wie ben ik?’‘Wat wil ik?’‘Wat kan ik?’ en ‘Wat houdt me tegen? staan in al mijn trajecten centraal. Samen met jou onderzoek ik wat echt bij jou past. Waar krijg je energie van? Waar word je echt blij van? Waar ben je heel goed in?

Meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en daadkracht

Je krijgt door mijn coaching meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en daadkracht om jouw gekozen pad te bewandelen. Daarbij richt ik mij op het optimaal benutten van jouw unieke talenten, kwaliteiten en drijfveren. Dit is de basis voor een succesvolle (loopbaan) ontwikkeling. Je leert hoe je zelf de regie over je (werk) leven kunt nemen en hoe je weer plezier in je werk (leven) kunt ervaren.

Laten we kennismaken.

Stuur mij een bericht en we ontmoeten elkaar bij een gratis oriëntatieafspraak.

    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

    Pin It on Pinterest