Mijn verhaal

Ik weet uit ervaring hoe het is om een baan te hebben waar je doodongelukkig van wordt. Dagelijks ging ik met pijn in mijn buik naar mijn werk. ’s Nachts lag ik in mijn bed klaarwakker te piekeren over mijn werk. Ik had allerlei vage fysieke klachten waar geen oorzaak voor gevonden kon worden. Mijn concentratievermogen werd steeds erger en de vermoeidheid nam toe. Ik had geen energie meer om leuke dingen te doen. Zelfs na terugkomst van een vakantie was ik nog steeds uitgeput. Ik wist dat mijn baan mij geen voldoening meer gaf, maar wat dan wel? Uit onwetendheid en angst voor het onbekende durfde ik geen keuzes te maken. Ik heb te lang gewacht met het zetten van de volgende loopbaanstap. Ik hoopte dat het tij vanzelf zou keren. Totdat ik niet meer verder kon.

Ik weet nu hoe het is om de regie over je loopbaan in eigen hand te hebben. Zelf je eigen koers te bepalen en te doen waar je echt gelukkig van wordt. Ik kan je vertellen dat dit geweldig is! Ik haal meer plezier en voldoening uit mijn werk en houd nog genoeg energie over voor mijn gezin! Als loopbaancoach geniet ik elke dag van mijn werk, zelfs als ik een minder goede dag heb. Want dit is mijn doel, mijn passie, het is wat ik heel graag wil en waar ik echt goed in ben. Daarom weet ik zeker dat dit ook voor jou mogelijk is. Dit gevoel kan jij ook ervaren en ik wil jou daarbij helpen!

Heb je genoeg van je eeuwige getwijfel en gepieker over je loopbaan en wil je gaan voor het ideale werk dat je leven verandert? Meld je dan nu aan voor loopbaancoaching. Ik help je graag en kijk uit om met je aan de slag te gaan!