Loopbaancoaching

Zelfkennis, Vrijheid & Regie over je eigen Leven.

Loopbaancoaching 

Zelfkennis, Vrijheid & Regie over je eigen Leven.

Ben jij klaar om JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt?

Loopbaancoaching bij 4SeasonsCoaching is gericht op zelfkennis, zelfvertrouwen, vrijheid, innerlijke rust, dankbaarheid, zelfsturing, geluk, (her)ontdekken, overwinnen, betekenisvol (werk)leven en regie over je eigen leven.

Jijzelf, je unieke kwaliteiten, jouw (loopbaan)dromen en verlangens vormen het uitgangspunt voor de keuze die je maakt.

Wat levert Loopbaancoaching jou op?

 • Bewustwording over jouw gedrag, blokkades, emoties en communicatie;
 • Duidelijkheid over wat je in je (werk)leven echt wilt en kan;
 • Meer zelfvertrouwen waardoor je keuzes maakt die je belangrijk vindt;
 • Meer rust en ruimte in je hoofd en je lichaam. Minder stress en meer ontspanning;
 • Bewustwording van je eigen krachten en belemmeringen;
 • Geluk, balans en plezier in je leven;
 • Handvatten om je eigen (werk) leven te regisseren;
 • Hernieuwde enthousiasme en energie;
 • Inzicht in jouw talenten, interesses, ambities, drijfveren en dromen;
 • Een duidelijk plan van aanpak over hoe en welke stappen je kunt zetten om je dromen waar te maken.

Patricia Leidekker

“Katarina verstaat haar vak!! Ze heeft mij niet alleen meer inzicht gegeven in mijzelf, ik weet nu waar mijn kracht ligt, wat ik kan en wat mij gelukkig maakt! Ze heeft mijn ogen geopend en ik sta nu veel dichter bij mijzelf… Ik kan dit iedereen aanbevelen en zou het zo weer overdoen!”

 Patricia Leidekker

Edith Berendsen

“Katarina is een prettige persoonlijkheid, stelt je op je gemak, maar weet tevens in een gesprek feilloos tot de kern door te dringen. Ze laat je zelf echt nadenken over je dilemma’s, etc. èn, wat natuurlijk heel belangrijk is, je ook zelf (met het aanreiken van “tools”) tot verhelderende antwoorden/beslissingen komen. Het heeft mij veel goede inzichten in mezelf gegeven.”

 Edith Berendsen

Morad

“Katarina is een hele fijne gesprekspartner. Open, luchtig, geïnteresseerd, goed in het beredeneren en kritisch, waardoor ik op een fijne manier mijn verhaal kwijt kon. Katarina weet voor mij de drempel zo laag te leggen, dat er geen ongemakkelijke sfeer ontstaat. Deze prettige, open sfeer heeft bijgedragen aan een ‘vertrouwd’ gevoel waardoor ik mezelf opener heb opgesteld dan ik van mezelf gewend ben.

 Morad

Chrystel

“Toen ik in een diep dal zat, heeft me heel goed geholpen in een voor mij onduidelijk en onzeker proces en dankzij haar kreeg ik meer duidelijkheid in welke richting bij mij past en waar ik heen wil wat betreft mijn carrierepad. Katarina wil graag mensen helpen en jou laten inzien hoe je het beste uit jouw potentie en skills kan halen. Ik ging altijd met een positief en enthousiast gevoel weg bij haar waarbij ik het gevoel had dat ik alles aankon en niet bang hoefde te zijn voor mijn keuzes. Katarina is professioneel gezien een topvrouw in haar vak, maar tegelijkertijd ook vreselijk lief en begripvol.”

 Chrystel Vijzelman

Zubaydah

“Ik ben heel dankbaar voor de mooie ervaring die ik heb mogen beleven door mijn coachingstraject bij Katarina. Ze heeft me meer zelfinzicht gegeven waardoor ik veel meer in m’n kracht sta en dichter bij mezelf kan blijven. Ze gaat op een prettige open geïnteresseerde manier het gesprek aan, maar laat je ook zelf denken. Door sommige punten of gewoontes op een andere manier te belichten kan heel verhelderend zijn. Ik sta nu veel lichter in het leven.

 Zubaydah Gors

Tom

“Met hulp van Katarina heb ik een checklist van activiteiten en voorwaarden opgesteld, waarmee ik nu gericht kan bekijken in hoeverre een nieuwe vacature of takenpakket bij me past. Katarina deelt eigen ervaringen, reikt tools aan om stagnaties te doorbreken, en zorgt bovenal voor een zeer prettige gespreksfeer. Ik vond het heel fijn om Katarina als coach en gesprekspartner te hebben. Ik beveel Katarina aan ieder die vast zit in een carrière of functie, of duidelijker wil krijgen wat bij hem/haar past.”

Tom Vermeulen

Jacquelien

“De gesprekken met Katarina waren altijd erg fijn, eerlijk en open. Ze heeft mij echt geholpen om in te zien waar ik goed in ben en op welke punten ik nog kan groeien. Door leuke en soms ook best confronterende oefeningen ben ik mijzelf beter leren kennen. Echt een aanrader om met Katarina in gesprek te gaan als je op zoek bent naar de juiste richting!”

 Jacquelien Kamman

Mahir

“In een zware periode met burnoutklachten waar ik geen raad meer wist met hoe ik met mijn angsten, onzekerheden en stress moest omgaan heb ik besloten een traject te starten bij lifecoach Katarina.
Het heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en gedachtengang, die onbewust best destructief voor jezelf kunnen zijn. Met verschillende oefeningen leerde ik mijzelf beter kennen en leerde ik mijn negatieve gedachtes beheersen. Met gevolg dat ik bereid was cruciale keuzes te maken om positieve verandering te brengen in mijn leven. Hiervoor ben ik Katarina uiterst dankbaar! En ik raad iedereen dan ook lifecoaching aan. Het is van toepassing op alle aspecten van het leven. Dus niet alleen wanneer het glas half leeg is.”

 Mahir Likic

Bodil

“Tijdens onze kennismaking stelde Katarina mij heel graag te willen helpen maar had meteen door dat ik eerst wat ‘rust’ nodig had voordat we aan de slag konden. Na een paar maanden was ik er klaar. Na elke sessie was ik verbaasd over hoe een ‘simpele’ vraag of oefening zoveel inzicht kon geven. Katarina heeft veel eigen ervaringen die zij positief inzet bij haar begeleiding. Uit mijn vele woorden en soms warrige uitleg wist zij toch altijd de kern te raken. Katarina is eerlijk, oprecht en vraagt net zolang door totdat jezelf door hebt waar het over gaat. Ik ben heel dankbaar dat Katarina op mijn pad is gekomen!”

 Bodil Belderok

Feyziye

"Hoewel het werk wat ik deed erg leuk was moet ik eerlijk toegeven dat de glans er na 12 jaar wel een beetje af was. Ik verlangde naar iets anders, iets uitdagends en waar ik weer kon groeien. Toch had ik geen idee hoe ik dat moest aanpakken. Door een beleidsbeslissing werd de keuze voor mij gemaakt. Werd ik daar even uit mijn comfort zone geduwd. Ineens ging er iets veranderen en werd ik voor de keuze gesteld: “Wat wil jij…?” Dit was ENG en tegelijkertijd ook mijn KANS.
Katarina heeft mij erg geholpen door mij inzicht te geven over niet alleen wat mijn passie is, maar ook wat mijn angsten, onzekerheden en allergieën zijn en waar ze vandaan komen. Aan de hand van leuke opdrachten werd duidelijk wat mijn passies zijn, hoe belangrijk ze stuk voor stuk zijn en op welke wijze ik doelgericht kan werken aan de meest urgente. Dank je wel voor je enthousiasme en je confronterende maar zeer waardevolle lessen! 

Feyziye Somuncu

Henry

"Katarina Barnak is een uitstekende job coach. In de sessies die ik met haar heb gedaan, vond ik haar scherpzinnig en inzichtelijk. Zij kon heel goed penetreren naar de kern van de zaak en goede tips geven over hoe die inzichten gebruikt kunnen worden, niet alleen voor ‘jobs’ maar ook voor het leven in ’t algemeen."

Henry Jansen

Een verandering in jouw leven zal niet gebeuren als je wacht totdat iemand jou komt redden.
De sleutels van jouw geluk en succes liggen in jouw handen.

Een loopbaancoachingstraject zal jouw leven voorgoed veranderen.

  Laten we kennismaken.

  Loopbaancoaching

  Een loopbaancoaching traject begint met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek van 45 minuten.

  Dit gesprek is bedoeld om kennis met elkaar te maken en te bespreken wat jouw coachvraag is. Een succesvol coachtraject vraagt om vertrouwen, inzet en betrokkenheid van beide kanten. Je weet na de kennismaking wat je van mij als coach en het coachtraject kunt verwachten. De trajecten die ik begeleid variëren van 6-10 gesprekken van 1,5 uur.

  Aan de hand van persoonlijke gesprekken en huiswerkopdrachten (her) ontdek je wat jouw kracht is en wat jouw verlangens zijn, zodat je zelf richting kunt geven om je doelen te halen.

  ‘Wat wil ik?’ ‘Wie ben ik’ ‘Wat kan ik?’ ‘Wat houdt me tegen?’ en Hoe pak ik het aan? Zijn de vragen die in mijn trajecten centraal staan. Samen met jou onderzoek ik wat echt bij jou past. Waar krijg je energie van? Waar ben je heel goed in? Wat past bij jou?  Je krijgt meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en daadkracht om jouw gekozen pad te bewandelen.

  Daarbij richt ik mij op het optimaal benutten van jouw unieke talenten, kwaliteiten en drijfveren, want dat is de basis voor een succesvolle (loopbaan) ontwikkeling. Je leert hoe je zelf de regie over je (werk) leven kunt pakken en hoe je weer plezier in je werk (leven) kunt ervaren.

  “Dans met de angst,
  flirt met je hart,
  durf te dromen
  en maak je leven onweerstaanbaar

  – Katarina Barnak

  Je kan bij mij terecht met vragen over

  • Welk beroep past bij mij en waar kom ik het best tot mijn recht?
  • Hoe creëer ik meer balans, rust en plezier in mijn leven?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en talenten en op welke wijze kunnen ze optimaal benut worden?
  • Waar ben ik goed in en waar word ik echt gelukkig van?
  • Wat vind ik leuk en wat past bij mij?
  • Waar liggen mijn ambities en waar ligt mijn kracht?
  • Hoe haal ik meer plezier en voldoening uit mijn (werk)leven?
  • Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten en voor mezelf opkomen?
  • Welke belemmeringen houden mij tegen om vervolgstappen te maken?
  • Waarom lukt het mij niet om mijn doelen te halen en hoe kan ik leren mijn doelen te halen?
  • Wat zijn mijn energievreters en waar krijg ik energie van?
  • Hoe blijf ik stress de baas in een overvolle agenda zodat ik beter kan ontspannen?
  • Hoe kan ik negatieve gevoelens en gewoonten herkennen en veranderen?

  “Werk is een groot deel van je leven. De beste manier om tevreden te zijn met je werk, is door iets groots te doen. En je kan alleen iets groots doen als je doet wat je graag doet en leuk vindt. En als je het nog niet hebt gevonden blijf dan zoeken. Ga niet voor minder.

  Dus blijf zoeken tot je het hebt gevonden, geef nooit op!

  – Steve Jobs

  Voor wie
  is dit traject?

  Je bent gemotiveerd en nieuwsgierig naar jezelf

  Je bent bereid om een verandering teweeg te brengen in je leven

  Je bent gedreven en weet dat het zo langer niet meer kan

  Je bent klaar om uit te zoeken wat je echt wilt en kan

  Je bent klaar om het leven vanuit je eigen kracht te leiden

  Je bent bereid om te investeren in jezelf en je toekomst

  Je bent een hoogopgeleide en gedreven professional

  Je bent op zoek naar meer balans in je leven

  Over Katarina Barnak

  Ik ben Katarina oprichtster van 4SeasonsCoaching: Het platform waar persoonlijke groei centraal staat. 4SeasonsCoaching helpt jou om het maximale uit jezelf en je (werk) leven te halen. Na een traject met mij heb jij regie over je eigen leven, je voelt je energievol, voldaan en gelukkig.

  Mijn missie is om jou te helpen de allermooiste versie van jezelf te leren kennen. 4SeasonsCoaching is het startpunt om jouw ware potentie te bevrijden en je dromen waar te maken!

  Wie wil je zijn? Welke dromen wil je realiseren? Als passievolle coach én ervaringsdeskundige is het mijn missie om je daarbij te helpen.

  Zoals gezien in

  Heb je vragen?

  Of wil je een gratis oriëntatiegesprek inplannen?
  Aarzel dan niet en neem contact op.

  * Via e-mail spreken we samen een moment af om kort te bellen.

   Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.

   Pin It on Pinterest