Waarom ben ik gestart met 4SeasonsCoaching?

Uit eigen ervaring heb ik ondervonden, hoe het is om weinig of geen energie te hebben en spanning en stress te ervaren. Om dagelijks wakker te worden met gedachten “dit kan zo niet langer, maar hoe moet het dan?
Burn-out, verlies, verdriet, faalangst en machteloosheid zijn ook mijn deur niet voorbij gegaan. Ik ken het gevoel van vermoeidheid, tegen dingen opzien, je onzeker voelen, geen keuzes kunnen maken, constant dingen uitstellen en je nergens toe kunnen zetten.
Ik merkte dat veel mensen worstelen met angsten, energiegebrek, onzekerheid, belemmeringen en niet lekker in hun vel zitten.
Inmiddels weet ik uit eigen ervaring dat dit niet langer nodig is. Met mijn kennis en technieken die ik door jarenlange ervaring opgebouwd heb, help ik mensen om de regie over hun eigen leven te nemen. Zodat ze het leven vanuit hun eigen kracht gaan leiden.

Ik geniet ervan om te zien hoe mijn cliënten de angsten, onzekerheden en belemmeringen onder ogen durven te nemen en deze weten te overwinnen. Hoe ze hun doelen realiseren om uiteindelijk energievol, gelukkig en voldaan weer in het leven te komen te staan.